Ev > Yatak Odası Mobilyaları > Çocuk çekmeceli Dolap, Plastik saklama dolabı 6 Çekmeceli, Dolap Çekmeceli Dresser Organizatör Giysi, yatak odası mobilyası

Çocuk çekmeceli Dolap, Plastik saklama dolabı 6 Çekmeceli, Dolap Çekmeceli Dresser Organizatör Giysi, yatak odası mobilyası

₺12 539.09 - ₺14 248.96
Durum
Stokta var
Boyutları
Miktar
product-2
product-2
product-2
product-2

Tam açıklama

6 * Çekmeceler

Zarif Görünüm: Klasik tasarımın yanı sıra parlak renkler de görünmesini sağlar elegant.It farklı ev dekor stilleriyle uyum sağlayabilen ve eve renk katabilen iyi bir dekoratif parçadır.

Çevre dostu: Gıda sınıfı PP malzeme toksik değildir, kokusuzdur ve insan sağlığı için iyidir ve aynı zamanda çok çevre dostu olan geri dönüştürülebilir.

4 * Tuşları

5 * Tekerlekler

Yük taşıma Kapasitesi: 30 kg / 66lbs

4 * Tekerlek Kapakları

İyi Stabilite: Bu ürün yoğun bir çerçeve ile tasarlanmıştır ve geniş bir iniş destek alanına sahiptir, bu nedenle çok kararlıdır.Sallayarak ve devrilme konusunda endişelenmeden kullanabilirsiniz.

Alanı Düzenli Hale Getirir: Saklamanızı ve erişmenizi kolaylaştıran altı çekmeceye sahiptir. items.It odanızı dağınıklıktan kurtarabilir ve düzenli ve düzenli bir duruma geri dönebilir.

Yerden tasarruf: Bu ürün tasarlanmıştır vertically.It öğeleri saklamak için kullanılmayan dikey alanı tam olarak kullanır ve 50*35cm/19.69*13.78 inçlik küçük bir alanı kaplar, bu da size çok fazla yer kazandırabilir.

Brüt Ağırlık: 7.9 kg / 17.42 lbs

Temizlemesi Kolay: Bu ürünün yüzeyi pürüzsüz ve düzdür, bu da temizlenmesi kolaydır.Sadece ıslak bir bezle silmeniz gerekiyor.

Çekmece Durakları: Her çekmece, çekmecenin kolayca kaymasını önlemek için her iki tarafta yükseltilmiş duraklara sahiptir.

6 * Çekmece Panelleri

Paket içeriği

Olasılıklar ve uçlar odanızı karıştırıyor mu?Evdeki alanın çok küçük olduğundan hala endişeleniyor musunuz?

Kurulumu Kolay: Bu ürünün yapısı basittir ve pakette tamamlanmıştır.Kurmak için sadece birkaç basit adıma ihtiyacınız var, bu da çok zaman kazandıran ve emek tasarrufu sağlayan bir şey.

temel özellikler

Şekil: Dikdörtgen

Garantili Müşteri Hizmetleri: Kaliteli ürün ve hizmetler sunmayı hedefliyoruz.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu en kısa sürede sizin için cevaplayacağız ve çözeceğiz.

Paket Boyutu: 51.5 * 40.5 * 49 cm/20.2*15.9*19.2 inç

Katman sayısı: 5

Renk: Beyaz, Gri, Mavi, Pembe, Yeşil

5 * Çerçeveler

İstiflenebilir Tasarım: İstifleme tasarımı, bunları ihtiyaçlarınıza göre birleştirmenizi ve sökmenizi sağlar.Esnek bir şekilde saklayabilirsiniz.

16 * Paneller

Giysi, oyuncak, çocuk kitabı ve diğerlerini saklamak için uygundur items.It yatakların, dolapların, kanepelerin ve dolapların yanındaki çatlak alanına yerleştirilebilir.Yük taşıma kapasitesi 30kg / 66lbs'dir.

Malzeme: Gıda sınıfı PP

Taşımak için uygun: Ürünün altındaki dört tekerlek aşınmaya dayanıklıdır ve kullanım sırasında çok az ses çıkarır ve size sessiz bir ortam sağlar. environment.At aynı zamanda esnek bir şekilde kayar, ürünü taşımanızı ve temizlemenizi kolaylaştırır.

Gömme Kulplar: Çekmeceler gömme kulplarla tasarlanmıştır, bu da eşyalara erişmeyi kolaylaştırır ve yüzey tasarrufu sağlar space.At aynı zamanda yuvarlak kulplar ellerinizi çizilmelere karşı korur ve estetik açıdan daha hoştur.

Güçlü Yük Taşıma Kapasitesi: Bu ürünün yük taşıma kapasitesi 30 kg/66 lbs'dir, bu da öğeleri sallama ve devrilme konusunda endişelenmeden saklamanız için yeterince güçlüdür.

1 * Çince Manuel

Mükemmel Sızdırmazlık: Çekmece tasarımı, tozun yanı sıra böceklerin girmesini önlemek için bu ürünü iyi sızdırmaz hale getirir.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Çekmece sayısı: 6

Endişelenmeyin, bu ürün size yardımcı olabilir.Bu saklama dolabı, depolama ihtiyaçlarınızı karşılamak ve size temiz bir alan sağlamak için çok fazla eşya depolayabilen 6 çekmeceye sahiptir.

Büyük Kapasite: Bu ürün, yerleşimi öğelerin boyutuna göre ayırt etmenizi sağlayan iki küçük çekmece ve dört büyük çekmece içerir.6 Çekmece, daha fazla eşya tutmanızı ve günlük depolama ihtiyaçlarınızı karşılamanızı mümkün kılar.

Yüksek kaliteli Malzeme: Bu ürün, güçlü, dayanıklı ve deforme olması kolay olmayan yüksek kaliteli PP'den yapılmıştır.İyi malzeme servis ömrünü uzatabilir.

Stil: Modern

Belirleme

1 * Üst Panel

Ürün Boyutu: 50 * 35 * 102 cm/19.69*13.78*40.16 inç

Gizliliğinizi Koruyun: Bu ürün, gizliliğinizi çok iyi koruyabilen kilitli iki çekmeceyle birlikte gelir.

Detaylar

Kalınlaştırılmış Üst Panel: Kalınlaştırılmış üst kısım, üzerine çok fazla eşya koymanızı sağlayan güçlü bir yük taşıma kapasitesine sahiptir. mind.It yaygın olarak kullanılan nesnelere erişiminizi de kolaylaştırabilir.

Uygulama

Yuvarlatılmış Köşeler: Bu ürünün köşeleri çok yuvarlak ve pürüzsüzdür, bu da sizi çarpışmalardan koruyabilir ve evinize yerleştirmek çok güvenlidir.

Belirleme

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Genel Kullanım : Ev Mobilyaları
  • Tarz : Çağdaş / Modern
  • Montaj Gerekli : Evet
  • Çekmece sayısı : 6
  • Malzeme : pp
  • Şekil : Dikdörtgensel
  • Yük Kapasitesi : 30 kg / 66lbs
  • Montaj : SERBEST DURAN
  • Özel Kullanım : Giysi dolabı
  • Kolu Malzeme : PP
  • oda : Ev Ofis / Çalışma
  • Ürün boyutu : 50 * 35 * 102 cm/19.69*13.78*40.16 inç
  • Tip : Yatak Odası Mobilyaları
  • Katman sayısı : 5

Etiketler

SIK SIK BİRLİKTE satın alınır

2. öğe 3-5 gün içinde gönderilir 3.i̇zleme mevcut ücretsiz kargo 1.tahmini teslimat 10-20 gün
not 6.to size en iyi fiyatı ve hızlı gönderimi sunun, paketi aldıktan sonra paket vakumlu olacaktır(hacmi kaydetmek için). 3.farklı ülke boyutu farklıdır, lütfen satın almadan önce kontrol edin4.uzun mesafe taşımacılığı sorunu nedeniyle, ürünler resim kadar düz değil ,biraz katlanacaktır, ancak kullanımı